Toimituskulut 5€, toimitukset Postilla tai Matkahuollolla.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Elinaweekauppa on ElinaWeen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy ElinaWee. ElinaWee pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksutapoina on PayPal, Klarna ja korttimaksu. Verkkopankkimaksuissa ja laskuissa maksunvälittäjänä toimii Klarna.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupassa on kiinteät 5€:n toimituskulut. Suomessa käytettävissä on Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Postin iso paketti toimitetaan joko pakettiautomaattiin tai Postiin, pieni paketti (alle 3cm paksu) tulee postilaatikkoon. Matkahuolloin paketti toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen. Paketeissa on seurantakoodi. Voit myös noutaa ostoksesi, jolloin ei tule toimituskuluja. Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. 

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kun se oli saapuessaan. Asiakas vastaa palautuksen lähetyskuluista. Tuotteen voi myös vaihtaa toiseen, jolloin asiakas vastaa palautettavan tuotteen lähetyskuluista, uuden tuotteen lähetyskulut maksaa myyjä eli ElinaWee. Otathan yhteyttä sähköpostitse ennen palautusta: postia@elinawee.com 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:
Sähköposti: postia@elinawee.com
Puhelinnumero: 045-6789055